SVENSKA // ENGELSKA // SVENSKA OCH ENGELSKA

Välkommen till feed42

Denna tjänst samlar in nyheter från ett stort antal olika källor. Du kan, genom att skapa samlingar av nyheter, alltid hålla dig uppdaterad inom ett visst ämne. Varje samling visas som en sida på nätet eller i din RSS-läsare.

För att skapa en samling skriver du bara in den sökväg du vill använda, till exempel minfeed.feed42.se, i din browser. På sidan du kommer till kan du nu skapa din samling.

I dag hämtas bara nyheter från Svenska källor. Längre fram kommer även engelska att inkluderas. Det är "taggat" i databasen så du kommer att kunna välja om din samling skall innehålla svenska, engelska eller båda.

Du kan även använda ditt eget domännamn. Gör det då till "CNAME feed42.se". Använd inte wildcard-namn eftersom det då blir möjligt för vem som helst att skapa samlingar under din domän.

Du kan till exempel lägga upp feeds.dindomän.se som ett CNAME till feed42.se. Besök sedan http://feeds.dindomän.se och skapa en samling som berör ditt företag. Du har ny en ständigt uppdaterad sida (och RSS-flöde) med nyheter som berör ditt företag.

Exekveringstid: 0.005171 sekunder